Concerts pirates: Roba Estesa

Concerts pirates: Roba Estesa

10/07/2019 - 3:00

Roba Estesa és un grup que fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk. En l’àmbit textual, investiguen com parlar de les contradiccions quotidianes partint d’un marc teòric que enllaça les seves experiències des de l’esperit crític: el feminisme.

Guanyadores de premis com el Premi Sons de la Mediterrània 2015 o el pòquer de premis del 2017 pel seu disc Descalces: tres de votació popular (millor grup revelació, millor disc de folk i millor cançó de folk per Viu) i el premi a millor disc revelació atorgat per la crítica.

Un any després de la publicació del seu segon disc Desglaç, Roba Estesa presenta la nova gira Orgull. Amb un espectacle renovat, festiu i combatiu, un disc que esdevé una oda a la diversitat, una crida a performar-nos com a subversives, amb cossos diversos i dissidents que es troben en la festa i en la lluita i són capaços de crear mons que escapen de l’heteronorma.  Amb una concepció molt clara d’espectacle global, Roba Estesa uneix performativitat, qualitat musical i posada en escena per convertir la cultura en un espai de transformació social.