Refugi Premianenc

7/07/2020

Com cada any per Sant Cristòfol els premianencs homenatgem el patró com cal, celebrant una Festa en el seu honor i aquest any, encara que sigui amb mascareta i distància, també ho farem. Però no tot són flors i violes, perquè l’amenaça d’una invasió pirata és ben present també aquest 2020. Els pirates no es rendeixen ni davant d’un virus! Al carrer Reverend Josep Paradeda hi haurà El Refugi Premianenc.
Des del nostre racó, els premianencs defensarem Premià de Mar dels pirates.
Us proposem que us animeu a participar en aquest reducte invicte premianenc i unir forces per defensar el poble dels invasors Pirates. Veniu a passejar i ompliu el Refugi de Peixos fets per vosaltres. Us proposem que feu un peix a casa amb els materials que tingueu a mà, cartolines, goma EVA, retoladors o pintures. Feu-lo com més us agradi i el veniu a penjar al Refugi per fer un bon rebost per alimentar els premianencs en aquest temps de lluita.
Benvingut és qui s’acosta per buscar-hi acolliment, tant és la raça o el credo tant és el to de la pell. Però qui vingui buscant brega a treure’ns el que és de llei ja pot tornar-se’n enrere.
Premià no es compra ni es ven!
#Espai100%lliuredePirates
Premianencs unim-nos, defensem la nostra Festa Major! Fora els Pirates del nostre poble,
Visca Premià de Mar!

Hi col·labora: Associació Comissió de Pirates i Premianencs