Refugi premianenc

6/07/2022

Del 6 al 10 juliol

Carrer Reverend Josep Paradeda

Com cada any per Sant Cristòfol els premianencs i premianenques homenatgem al Patró com cal, celebrant una Festa en el seu honor i aquest any, ho farem encara amb més ganes!! Però no tot són flors i violes, perquè l’amenaça d’una invasió pirata és ben present aquest 2022… Els pirates mai es rendeixen!

Des del nostre racó, defensarem Premià de Mar dels pirates.

Us proposem que us animeu a participar en aquest reducte invicte premianenc i unir forces per defensar el poble dels invasors pirates. Veniu a passejar i ompliu el Refugi de peixos fets per vosaltres i veniu a penjar-lo al Refugi per fer un bon rebost per alimentar els premianencs en aquest temps de lluita. Gaudiu de les activitats que farem al refugi.

Benvingut és qui s’acosta per buscar-hi acolliment, tant és la raça o el credo tant és el to de la pell. Però qui vingui buscant brega a treure’ns el que és de llei ja pot tornar-se’n enrere. Premià no es compra ni es ven!

#Espai100%lliuredePirates

Premianencs i premianenques unim-nos, defensem la nostra Festa Major! Fora els Pirates del nostre poble, Visca Premià de Mar!!!!

Hi col·labora: Associació Comissió de Pirates i Premianencs, Patronat Social Premianenc