Com viure la festa

CAL RESERVAR ENTRADES PER ASSISTIR ALS ACTES

 

Reserva d’entrades

Per assistir a la majoria d’actes cal reservar l’entrada a través d’aquest enllaç:

PROGRAMA D’ACTES I RESERVES

En horari de botiga, al Centre Cívic hi haurà un ordinador per fer reserves a disposició de totes aquelles persones que ho necessitin.

 

Alliberament d’entrades

Si heu reservat entrades per algun acte i finalment no hi podeu assistir, si us plau, envieu un correu electrònic a cultura.pdm@gmail.com per tal d’alliberar-les i que algú altre pugui gaudir de l’espectacle. Només heu d’indicar el número d’entrada o entrades a alliberar i l’espectacle al qual no podreu assistir.

Perquè tothom pugui gaudir de la festa, aviseu si no podeu venir!

Amb l’objectiu d’evitar espais buits durant els espectacles, les entrades s’alliberaran 10 minuts després de començar i es donaran a les persones que estiguin esperant.

ENTRADA ALS ESPECTACLES

Per tal de poder fer una entrada esglaonada i sense aglomeracions, s’obriran les portes de tots els actes mitja hora abans. Caldrà mantenir la distància de seguretat a la fila d’entrada.

ÚS DE LA MASCARETA OBLIGATÒRIA

L’ús de la mascareta serà obligatòria en tots els actes per aquelles persones majors de 6 anys segons la normativa en el moment de tancar aquest programa.

DISTÀNCIA

Els diferents espais compliran amb la distància de seguretat segons la normativa en el moment de tancar aquest programa.

MENJAR I BEGUDA

En els recintes en els quals es desenvolupen els actes no s’hi podrà entrar menjar ni beguda.

L’AIGUA I LA FESTA MAJOR

Aquest any, els actes es faran en recintes tancats, delimitats i amb distàncies de seguretat. Per tal d’evitar possibles contagis de COVID-19 no serà permesa l’entrada de pistoles d’aigua en els recintes tancats on es realitzen actes.

icones covid