Com seguir la Festa

GUIA PER PARTICIPAR DE LA FESTA MAJOR 2020

 

Com serà la Festa Major 2020

Aquest any viurem una Festa Major diferent. Malgrat les circumstàncies, no s’hi ha volgut renunciar i s’ha elaborat un programa que ens permetrà participar de la festa a través de les pantalles i de Ràdio Premià de Mar, però també a través dels balcons,  de les finestres, dels terrats i dels carrers.

El fil conductor dels pirates i els premianencs es mantindrà en tot moment, així com els actes principals, que tot i que no seran presencials, ens permetran veure, escoltar i sentir la festa. I, sobretot, participar-hi.

 

Des d’on podeu seguir la festa?

· Aquest web
· Instagram de la Festa Major
· Twitter de la Festa Major
· Facebook de la Festa Major
· Canal de Youtube de la Festa Major
· Ràdio Premià de Mar · Al 95.2 de la FM i al seu web

· Des dels balcons i terrats (alguns dels actes)

 

Què hem de fer per poder seguir i participar de la festa?

A través del programa publicat al web de la Festa Major festamajor.pdm.cat/programa/ podeu consultar els actes que es fan cada dia, a quina hora es fan i com els podeu seguir.  A l’hora indicada s’activarà el vídeo o l’enllaç per poder accedir als continguts.

Al mateix temps, des de les xarxes socials de la Festa Major, cada dia anirem anunciant i reproduint els actes.

Estigueu atents perquè en molts dels actes hi podeu participar activament, tant des dels balcons, finestres i terrats, com des de les xarxes  socials.

 

Actes oficials 

L’enlairada de coets i la repicada de campanes, el pregó de la Festa de l’Any, a càrrec de l’entitat de l’any, Barca de Mitjana, i el ball de gegants, es podran seguir de manera virtual (consulteu a festamajor.pdm.cat/programa els horaris i com seguir-ho).

 

Actes que podreu seguir tant des dels balcons, finestres i dels terrats com des del web, xarxes socials i Ràdio Premià de Mar

· L’Eufòria, dimarts dia 7 a les 00.00 h

· Som piraaaates… +  Invasió pirata, dimecres dia 8 a partir de les 22 h.

Un cop hagin arribat els pirates, tot el poble s’omplirà amb el so del seu himne. Ens hi ajudeu des dels vostres balcons, finestres o terrats?

· Correfoc d’escamots, dia 11 a les 22.30 h

(a través de balcons i terrats i d’Instagram Live)

· Expulsió i Batalla final (Una història de Premianencs i pirates, capítol 5: Els fem fora!), diumenge dia 12 a les 18.30 h.

A les 18.45 h sonarà l’himne premianenc a tot el poble. Feu que també se senti des del vostre balcó, finestra o terrat!

· Fi de festa Major de la COVID-19 (focs d’artifici des de diferents punts de la vila, perquè els pugueu gaudir des d’allà on sigueu).

Sintonitzeu Ràdio Premià de Mar i gaudiu de l’efecte piromusical. Diumenge 12 a les 23 h.

 

Participar en els actes des de les xarxes socials

L’esperit participatiu de la festa s’ha volgut mantenir, i per aquest motiu s’han preparat diferents reptes i activitats:

· Reptes diaris:

Cada dia es demanarà un repte a través d’Instagram, Twitter i Facebook.

Un cop finalitzi la Festa Major se sortejarà un lot de productes de la festa entre totes les persones que hagin fet tots el reptes. És imprescindible afegir l’etiqueta (#) de dada repte.

· Escape Room:

Aquest any l’Omar i els seus pirates han preparat diverses proves que caldrà superar.

A partir del dimecres dia 8, cada dia tindreu tres nous enigmes per aconseguir derrotar els pirates.

· Jocs online:

Torneig de jocs en línia: FIFA 2020, Fortnite, League of Legends i Clash Royale. Les inscripcions finalitzen el 7 de juliol i es poden fer a través del festamajor.pdm.cat..

Les finals de cada un dels jocs es podran veure a través del web festamajor.pdm.cat

 

Participació de les entitats

Com sempre, les entitats seran molt presents durant la Festa Major. Així, a través del web i de les xarxes socials podreu seguir i/o participar de diverses activitats, com ara els reptes fotogràfics, aprendre a ballar sardanes, a elaborar el pa amb vi i sucre o el rom cremat, o veure concerts o activitats de cooperació.

 

Una història de premianencs i pirates per capítols

Cada dia, a través del web, d’Instagram i de Youtube, s’estrenarà un capítol de la sèrie que s’ha rodat sobre els premianencs i els pirates. Consulteu al programa l’hora d’emissió de cada dia.