Disbauxa pirata

Els pirates ja han desembarcat, la disbauxa i la gresca comencen a tot arreu:
hi ha ball i música, hi ha saqueig per les cases i vigilem que també volen cremar l’Ajuntament.
TOT ALHORA?
Sí, perquè la disbauxa ha arribat a Premià!

El saqueig!

  Des del carrer Joan Prim cantonada amb carrer Sant Pau – 23 h
(simultàniament a l’acte de l’Assalt i el Concert Pirata)
  De Bòlit!, Associació Comissió de Pirates i Premianencs, Trabucaires de Premià de Mar, Trabucaires de Santa Coloma i Trabucaires Germandat Andreuenca

Els pirates han desembarcat a la platja de Premià disposats, un any més, a estendre la disbauxa pels carrers del nostre poble. La resistència premianenca els plantarà cara intentant que no prenguin l’Ajuntament ni saquegin les cases.

Ens acompanyaran Kinkakao i Quilombo (pirates) i Tutukà (premianencs).

RECORDEU: Eviteu l’ús incívic de l’aigua. Tingueu especial cura amb els músics, les figures, els trabucaires, actors i actrius. L’aigua és un bé escàs, no la podem malbaratar.

El recorregut de la cercavila serà: Colom -> Joan Prim -> Aurora -> Eixample -> Esperança -> Nord -> Unió -> plaça dels Països Catalans.

 

Assalt a l’Ajuntament

A la plaça de l’Ajuntament – 23 h
(simultàniament a l’acte del Saqueig i el Concert Pirata)
Associació Comissió de Pirates i Premianencs i la Caixa dels Trons

Els pirates han arribat fins a la plaça de la vila. L’Omar i la Iumara estan disposats a imposar la seva llei com cada any. La resistència premianenca està perduda i s’arreplega per agafar forces. Algú podrà impedir que arribin fins al balcó i hissin la seva bandera? L’Ester i en Martí oposaran resistència.

Per motius de seguretat es restringirà l’accés a la plaça de l’Ajuntament. No es permet l’accés d’envasos de vindre, llaunes, ampolles grans, ni pistoles d’aigua dins la plaça.

L’organització adverteix a les persones amb problemes d’oïda o amb sensibilitat auditiva, la gent gran i els infants, que adoptin mesures de precaució en els actes en els quals participin els trabucaires.


Concert pirata amb PD Onea

A la platja de Llevant – 23 h
(simultàniament a l’acte de l’Assalt i del Saqueig)

Rosa Pons es converteix en PD ONEA per compartir música sota el seu mantra #noméstemacles