Salutació

Benvolgudes i benvolguts,

Segurament ningú de nosaltres havia imaginat mai de la vida que viuríem una situació tan dramàtica com ha estat, i està sent encara, la pandèmia de la COVID-19. Moltes famílies, també de Premià de Mar, han viscut situacions molt dures, i la crisi social i econòmica conseqüència del coronavirus, segurament trigarà anys a quedar enrere.

La nostra Festa Major es veurà també afectada per aquesta situació. Les mesures de seguretat sanitària, imprescindibles per evitar rebrots de conseqüències imprevisibles, fan impossible celebrar actes tan esperats per tots com l’Eufòria, el desembarcament pirata, la Revolta o els concerts.

No obstant això, tindrem Festa Major. L’haurem de seguir a través del web i les xarxes socials de la festa, però el fil argumental de la presa de la vila per part dels pirates de l’Omar, i el seu posterior alliberament per part dels premianencs d’en Martí i de l’Ester, hi serà present juntament amb una colla d’activitats participatives. Vull aprofitar l’ocasió per agrair a tècnics municipals, entitats i voluntaris el gran esforç creatiu que han dut a terme per preparar aquest programa que servirà perquè, malgrat tot, Premià de Mar celebri la seva festa gran.

Que tingueu tots plegats una molt feliç Festa Major 2020.

 

Miquel Àngel Méndez i Gil

Alcalde

Benvolguts ciutadans,
Benvolgudes ciutadanes,

Ja tenim aquí la nostra Festa Major. No se’ns escapa que no serà una festa com la que estem acostumats a viure al voltant del 10 de juliol. La situació de pandèmia ens obliga a posar la seguretat de la ciutadania per sobre de qualsevol altra consideració i això vol dir dissenyar una festa diferent.

Però els premianencs, com diu un antic eslògan de la vila, som gent d’empenta, i això vol dir que no ens hem resignat a suspendre la festa. Davant les evidents dificultats que teníem per davant, tant l’Ajuntament amb els seus tècnics, com les entitats col·laboradores, com els voluntaris hem fet un pas endavant per dissenyar un programa de festes que ens faci sentir que, tot i les circumstàncies, estem de Festa major.

La tecnologia ens permetrà seguir l’argument de la Festa a través de les xarxes socials i del web de la festa, un espai que, a més, us proposarà activitats participatives per fer a casa, però també al carrer, sempre seguint les mesures de seguretat, i tota una colla de sorpreses.

Molt bona Festa Major a tothom!

 

Imma Morales

Regidora de Festes