Salutació

Foto 1 Alcalde

Benvolgudes i benvolguts,

Després de dos anys molt difícils, la Festa Major torna a conquerir al 100% els carrers i places de Premià de Mar. Us puc assegurar que el personal tècnic de l’Ajuntament, les entitats i els voluntaris i voluntàries que defineixen la nostra Festa ens hi hem deixat moltíssimes hores per recuperar-ho tot i reeditar l’èxit d’oferta i convocatòria de 2019. Hem plantejat un programa amb la trama de Pirates i Premianencs com a eix vertebrador, però amb actes per totes les edats i arreu de la ciutat, perquè la Festa és de tots i totes. Gaudiu sense límits aquesta Festa Major, perquè ens ho mereixem tots plegats, però sempre amb civisme i respecte. En aquest sentit, aprofito també per demanar empatia i comprensió, perquè són cinc dies excepcionals que arriben després de molts mesos d’espera forçosa. Vivim la Festa amb optimisme! Glòria a Sant Cristòfol i Visca la Festa Major!

 

Rafa Navarro
Alcalde de Premià de Mar

regidora

Benvolguts ciutadans,  Benvolgudes ciutadanes, 

Aquest any sí! Després de dos anys de restriccions que han afectat molts aspectes de la nostra vida diària, entre ells la celebració de la nostra Festa Major, avui podem anunciar amb molta il·lusió que la Festa Major ha tornat amb la mateixa força, energia i alegria que anys anteriors.

Tornaran a desembarcar els pirates a la platja i ens tornarem a defensar per fer-los fora, les entitats premianenques mostraran el millor d’elles en preparar els seus actes, tindrem actes infantils i familiars, activitats en diversos barris del poble, gaudirem de concerts i de música en directe, ballarem en les cercaviles de cultura popular, ens endinsarem en els carrers del poble pescador decorats pels veïns i veïnes i veurem artesans i artesanes treballant de valent. Tot això i més per finalitzar a la platja de Llevant per veure el tradicional castell de focs envoltats d’amistats, familiars i coneguts.

També tindrem activitats noves, com el Talent Show, per mostrar els dots artístics i musicals que molts porteu dins o un concert-homenatge a un músic premianenc, ja que ens agrada que la Festa Major sigui participativa i propera. A més a més, l’Espai Jove se suma a la festa organitzant alguna activitat per al col·lectiu adolescent de Premià de Mar que enguany també tindrà música pensada per a aquesta franja d’edat. La pandèmia ha castigat molts col·lectius, entre els quals l’adolescent, que ha fet grans esforços, moltes vegades invisibilitzats. Per això, des d’aquí, volem mostrar l’orgull que sentim del que han fet pel bé de tots i totes.

Des d’aquí vull aprofitar per donar les gràcies a tot el voluntariat, que suma més de 300 persones, que treballa incansablement, amb una feina continuada al llarg dels mesos i que any rere any, amb el seu esforç desinteressat, fan possible aquesta Festa Major. Si els veieu pel carrer, amb les característiques samarretes de voluntariat, agraïu-los la feina que fan, que és molta!

Premianencs i premianenques, visca la Festa Major!

 

Imma Morales 

Regidora de Festes