Salutació

alcalde

Benvolgudes i benvolguts,

Conservo moltes fotos relacionades amb la Festa Major. Amb dos anys, a l’Escalèxtric, l’atracció que més m’agradava i que vaig haver d’abandonar quan ja no m’hi cabien les cames al camió de bombers. Més endavant, als “autos de xoc”, al mític concert de Mecano, a les primeres edicions dels Pirates i Premianencs i, ja més gran, amb les meves filles, “pescant” aneguets, veient com creixien any rere any intentant robar l’escombra al tren de la bruixa i, més recentment, gaudint de la seva participació com a voluntàries al Desembarcament. 

Després d’un any molt dur i d’una Festa Major 2020 virtual, aquesta edició 2021 ens permetrà seguir afegint fotografies als nostres àlbums familiars, als perfils d’Instagram o als arxius de Google Photos, al costat dels moments més eufòrics de les nostres vides. Ens mereixem tornar a gaudir de la festa i celebrar que ens n’estem sortint. Us asseguro que hem treballat intensament per oferir un programa extens però segur, repartit per tota la vila. Un programa que no seria possible sense l’empenta, col·laboració i il·lusió de voluntaris, voluntàries i les entitats locals que mantenen, més viva que mai, la flama de la nostra Festa Major. Moltes gràcies a totes elles… i Glòria a Sant Cristòfol!

 

Rafa Navarro
Alcade 

 

regidora

Benvolguts ciutadans,  Benvolgudes ciutadanes, 

Arriba la Festa Major 2021 que hem estat preparant amb molta il·lusió juntament amb les entitats, col·lectius i voluntariat que han participat en l’organització de molts dels actes. Per a nosaltres la Festa Major és participació i sense les entitats no es podria entendre la grandesa de la nostra festa.  

Sabem que encara no podem fer alguns dels actes que són tradició a la nostra festa, com el desembarcament pirata o els focs artificials a la platja, i que alguns altres els hem hagut d’adaptar a la situació sanitària actual però, tot i així, volem ser positius i pensar que el pitjor ja ha passat i que podrem gaudir de bons moments amb els amics, família o companys. Cada petita passa endavant en la lluita contra el virus l’hem de poder gaudir amb intensitat, amb força i amb esperança. La nostra voluntat ha estat fer els actes de manera presencial per poder sentir el retrobament amb els amics, coneguts i veïns que una Festa Major sempre propicia. 

La pandèmia ens ha portat moltes coses dolentes, però també alguna de bona i voldria remarcar que la solidaritat, l’empatia i la unió com a col·lectiu ha estat una d’elles. En aquest sentit, l’entitat de l’any d’enguany és el col·lectiu de voluntaris i voluntàries que durant els moments més durs del confinament va ajudar, va donar suport als més vulnerables, va sortir al carrer posant en risc la seva salut per ajudar al veí i veïna que ho necessitava. Això ens omple d’orgull i és en aquest sentit que hem volgut fer aquest reconeixement.  

No voldria acabar sense agrair l’enorme esforç que cada any, i en especial aquest, han fet les entitats, col·lectius i voluntaris per adaptar els seus actes a la situació actual. 

Només resta desitjar-vos, molt bona Festa Major a tothom! 

  

Imma Morales 

Regidora de Festes