Refugi premianenc

Al carrer Reverend Josep Paradeda – Del 5 al 10 de juliol
Associació Comissió de Pirates i Premianencs, Patronat Social Premianenc

Com cada any per Sant Cristòfol els premianencs homenatgem el Patró com cal, celebrant una Festa en el seu honor! Però no tot són flors i violes, perquè l’amenaça d’una invasió pirata és ben present aquest 2023… Els pirates no es rendeixen mai!!!  Al Carrer Reverend Josep Paradeda, hi haurà, un any més,  el Refugi Premianenc.

Des del nostre racó, defensarem Premià de Mar dels pirates.

Us proposem que us animeu a participar en aquest reducte invicte premianenc i unir forces per defensar el poble dels pirates invasors.

A vegades un bon atac, cal que tingui unes bones defenses! Veniu a fer escuts al Refugi Premianenc, i a preparar-vos per la revolta!

Veniu a passejar i ompliu el Refugi de Peixos fets per vosaltres i pengeu-los,   necessitem un bon rebost en aquest temps de lluita. Veniu a cantar al Karaoke Premianenc i i agafar el micròfon sense por   la nit de les corrandes. Veniu a gaudir de moltes més activitats que farem al Refugi de dimecres 5 a dilluns 10 de juliol!

Benvingut és qui s’acosta per buscar-hi acolliment, tant és la raça o el credo tant és el to de la pell. Però qui vingui buscant brega a treure’ns el que és de llei ja pot tornar-se’n enrere. Premià no es compra ni es ven!

#Espai100%lliuredePirates

Premianencs unim-nos, defensem la nostra Festa Major! Fora els pirates del nostre poble, visca Premià de Mar!!!!